U cara Trojana kozje usi

Uvod

Generalna — Autor profesorlukic @ 16:34

 

 

Prije nego krenem sa pisanjem da napisem par redaka o tome zasto pisem, ime bloga i objsnjene moga nika.

Naziv bloga ne treba posebno pojasnjavati, jer sam ubijedjen da nema nikog ko nije procitao tu pricicu. ja moram negdje izbaciti iz sebe jednu tesku pricu koju i pored najbolje volje ne mogu ispricati tamo gdje bih trebao i onome kome bih pozelio da je ispricam.

Dakle, pricacu je ovdje. Ne znam koliko ce ljudi svracati ovamo, ali ko bude svracao neka se ne ljuti ako ne vidi brzi odgovor na komentar jer cu pisati kako mi vrijeme bude dozvoljavalo i inspiracija bude drzala. Hvala na razumijevanju.

Profesor Lukic. Ljubiteljima Balasevica ne moram previse objasnjavati o kome se radi. (Ne) ljubiteljima i ne moram, jer ako ne vole Balasa sumnjam da ce biti u stanju da razumiju cika Luku.

I sad , onaj najtezi dio. Objasniti ljudima koje ne poznam i nisam siguran da cu ih ikada upoznati motiv moje price. Naravno da se radi o ljubavi. I neizbjeznom zivotu. Cudnom spletu neobicnih situacija koje govore o dva muskarca i jednoj zeni. To ce biti tema vodilja, a pojavice se i nekoliko sporednih likova. Sve to pisem ovdje jer negdje moram i zato neka ostane nasa tajna za usi od pomenutog cara.

Iako bih najradije da ova prica dospije upravo tamo gdje bi i trebala. Odgovara otprilike onoj dobitnoj kombinaciji za 6 brojeva iz 49 mogucih. Pa sve puta isti broj na kvadrat. Pa na devetu. Znaci, nece se nikada desiti.

Zato mogu odmah da krenem sa povjeravanju svojoj rupi u zemlji.

Za prvi post sasvim dovoljno. Pozdrav svima koji zalutaju ovamo. 


Čestitamo!

Generalna — Autor profesorlukic @ 16:05
Ukoliko možete da pročitate ovaj članak, uspešno ste se registrovali na Blog.co.yu i možete početi sa blogovanjem.

Powered by blog.rs